У Вінниці відзначили досягнення юних футболістів

У місті над Бугом відбулось нагородження футболістів за результатами Відкритого чемпіонату Вінницької міської територіальної громади серед дитячо-юнацьких команд з 2011 по 2017 роки народження, за підтримки міського голови Сергія Моргунова та Вінницької міської ради. Відзнаки отримали понад 400 юних спортсменів.

На початку заходу усі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять тих, хто віддав своє життя за Україну.

У церемонії нагородження юних футболістів взяли участь: голова Вінницької міської асоціації футболу Юрій Максименко, заступники голови Вінницької міської асоціації футболу Володимир Онофрійчук, головна спеціалістка комітету по фізичній культурі та спорту ВМР Маріанна Віняр, голова комітету дитячо-юнацького футболу Павло Форманюк, голова асоціації футзалу ВМАФ Костянтин Мустулюк та заступник голови асоціації Євгеній Бабич, член виконавчого комітету Вінницької міської асоціації футболу Олександр Ковальов та Віталій Мерва, голова Вінницької районної асоціації футзалу Андрій Заводян. А також екс-гравець вінницької «Ниви», київського «Динамо» та збірної України Віталій Косовський.

Першим до присутніх звернувся голова Вінницької міської асоціації футболу Юрій Максименко. Він привітав спортсменів із перемогами на Відкритому чемпіонаті Вінницької МТГ та подякував батькам, тренерам та партнерам за підтримку та внесок у розвиток футболу на території нашої громади.

«Ми віримо в потенціал кожного юного футболіста та розуміємо важливість їхнього розвитку. Наша асоціація готова підтримувати юних спортсменів. Вони – це майбутнє нашого спорту, і ми прагнемо створити всі умови для їхнього успіху. Попри повномасштабне вторгнення, наші діти мають відчувати підтримку та турботу. Ми щиро вдячні нашим Захисникам та Захисницям за те, що вони тримають оборону», – зазначив Юрій Максименко.

Голова комітету дитячо-юнацького футболу Павло Форманюк подякував юним футболістам за старанність та досягнення.
«З 30 вересня по 10 грудня у нас тривали змагання. Під час кожного матчу юні футболісти демонстрували свій професіоналізм та чудову гру. Дякую спортсменам та їхнім тренерам за роботу. Також дякуємо нашим Захисникам та Захисницям, які боронять нашу країну і завдяки яким ми можемо розвивати спорт», – зазначив Павло Форманюк.

Серед нагороджений був семирічний Кіріл Шуль, який є голкіпером футбольної команди «Премєр-Нива». На церемонію нагородження він прийшов із батьками.

«Нам дуже приємно, що міська влада підтримує та створює умови для розвитку дитячого футболу в нашому регіоні, – говорить мама хлопчика Інна Шуль. – Ваша підтримка та ініціативи важливі для того, щоб маленькі футболісти, такі як мій син, могли розкривати свій потенціал та отримувати цінний досвід. Адже це надзвичайно важливо сьогодні у час війни. Дякуємо Захисникам та Захисницям, які боронять наші кордони. Сердечно дякуємо вам за вашу відданість, мужність і героїзм».

За результатами змагань спортсменам вручили кубки, медалі та подарунки. Відзначили також кращих гравців команд.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin