З Вінниці на передову відправили три потужні радіокеровані комплекси

Керуючись такими пріоритетами як безпека та оборона, Вінницька міська рада продовжує направляти всі можливі ресурси на допомогу Одна з бригад, де служать вінничани, днями отримала вже другу партію допомоги. Йдеться про три потужні радіокеровані комплекси, необхідні для розвідки території.

Як зазначив заступник міського голови Андрій Очеретний, з початку повномасштабного вторгнення з бюджету Вінницької міської територіальної громади виділено понад мільярд гривень на потреби військових. Сюди входять військові облігації, і безпосередні закупівлі обладнання, яке міська влада може закупити в межах своїх повноважень.

“Ми передаємо нашим хлопцям три комплекси безпілотних авіаційних апаратів для того, щоб вони ефективніше могли працювати на Херсонському напрямку. Конкретно цій бригаді ми передаємо допомогу вже вдруге. Загалом же допомогу отримали 22 військові частини з початку повномасштабного вторгнення. Це системна робота, присвячена збереженню життів наших Захисників та Захисниць. Вінницький міський голова Сергій Моргунов неодноразово наголошував, що основні пріоритети – це безпека та оборона, тому ми робимо все можливе для того, щоб українські оборонці відчували нашу підтримку”, – сказав Андрій Очеретний.

Координатори Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Антоніна Іващук та Дмитро Науменко зауважили, що обладнання, яке передали для бригади, було придбане разом з громадою восени цього року.

“У жовтні міська рада оголосила відповідні тендери. Це не остання допомога, команда Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, міської влади та всієї нашої дружньої громади буде продовжувати роботу для того, щоб допомогти нашим військовим”, – сказав Дмитро Науменко.

Офіцер, якому передали спецобладнання, подякував за допомогу. “Це наші «очі», наші життя, наші хлопці. Дякуємо за підтримку!” – сказав військовий.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin