У Вінниці офіційно відкриють відділ психологічної підтримки у VinSmart Центрі

У Вінниці. 20 грудня, о 16:00 у Креативному просторі «Артинов», який знаходиться за адресою вулиця М. Оводова, 22, відбудеться офіційне відкриття відділу психологічної підтримки.

Головне завдання відділу – збереження та відновлення психологічного здоров’я дітей, підлітків, молоді і їхніх батьків в умовах воєнного стану.

Програма заходу:

  • -відкриття;
  • -презентація відділу;
  • -обговорення шляхів співпраці;
  • -тренінг.

За словами директора КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання» Дмитра Мири, учасники заходу матимуть змогу стати учасниками тренінгу на тему «Вихід з конфлікту без поразки». Під час події експерти поділяться цінними порадами щодо ефективного управління конфліктами та вирішення непорозумінь.

Для участі у заході потрібно зареєструватися за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1odcuSJCvrCF2pqsmv2RW0gDfhiu30sJKTFuFFBtZBGo/viewform?edit_requested=true

Нагадаємо, що 27 жовтня, на засіданні сесії Вінницької міської ради депутати підтримали рішення про створення відділу психологічної підтримки у вінницькому комунальному закладі «Центр підліткових клубів за місцем проживання». Зокрема, ввели шість штатних посад психологів.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin