Він розпочнеться о 19:00 за київським часом на Муніципальному стадіоні Відзева у Лодзі.

У цей фінал чемпіонату світу з футболу молодіжна збірна України вийшла завдяки виграшу в Італії з рахунком 1:0…

І один з гравців сенсаційної збірної – Кирило Дришлюк. Його батько – майор авіації Павло Дришлюк, який загинув 6 червня 2014, коли його літак-фоторозвідник Ан-30Б (борт № 80) що здійснював спостережний політ над містом Слов’янськ Донецької області, був збитий російськими терористами під проводом Гіркіна-Стрєлкова.

Павло Дришлюк допоміг двом молодим лейтенантам зняти бронежилети, надіти парашути і вистрибнути з літака на 800-метровій висоті. Сам же разом з командиром підполковником Костянтином Могилком і бортмеханіком прапорщиком Олексієм Потапенком залишився в літаку. Ціною власного життя екіпаж скерував літак за межі міста…

Кирило Дришлюк грає в збірній на позиції півзахисника під номером 15. На фото, зробленому перед матчем, він стоїть у задньому ряду третій праворуч.

Кирило Павлович Дришлюк — український футболіст, півзахисник «Олександрії».
Народження: 16 вересня 1999 р. (19 років), Бориспіль
Зріст: 1,82 м
Вага: 68 кг
Поточні команди: Олександрія (#16 / Півзахисник), Молодіжна збірна України з футболу (#15 / Півзахисник).

Своїми враженнями від поєдинку ¼ фіналі із Коулмбією ось поділився півзахисник нашої команди Кирило Дришлюк:

– Хлопці — молодці, виклалися на сто відсотків. Ми дуже раді перемозі, але зараз усі наші думки уже в півфіналі. Особливим фактором у цій зустрічі стала спека. На стадіоні було десь 30 градусів, і це відчувалося вже на передматчевій розминці. Ми вдячні нашим уболівальникам, адже в кожному матчі на цьому турнірі відчуваємо їхню шалену підтримку. Радіємо, що вони приходять і вболівають за нашу команду».

Сподіваємось, що команда Кирила Дришлюка отримає перемогу і він присвятить її своєму героїчному батьку  – майору авіації Павлу Дришлюку. 20 червня 2014 року Павло Дришлюк був посмертно нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня. Слава Героям…

Щодо футболу і пронозів на цей матч, то експерти букмекера William Hill віддають перевагу збірній України. Коефіцієнт на перемогу команди Олександра Петракова – 2,30, тоді як тріумф Південної Кореї оцінюється у 3,00. Коефіцієнт на нічию – 2,80.

Фахівці контори BWin приблизно такої ж думки. Перемога України U-20 в основний час оцінюється у 2,50, Південної Кореї – у 3,00. Нічия – 2,85. Успіх підопічних Олександра Петракова за підсумками додаткового часу чи серії пенальті оцінений у 1,80, команди з Азії – 1,90.

Нагадаємо, збірна України будь-якої вікової категорії вперше буде представлена у фіналі чемпіонату світу. У півфіналі Україна U-20 драматично  обіграла Італію, а Південна Корея виявилась сильнішою за Еквадор…