У Вінниці дитяча музична школа № 1 відзначила 90-ту річницю

90 років – це історія, традиції, славетні імена педагогів, випускників, блискучі колективи і прекрасні концерти. Попри воєнний стан, Вінницька дитяча музична школа №1 продовжує плекати таланти, народжуються нові колективи, сяють нові імена.

За свою історію Вінницька музична школа №1 випустила багато учнів, виховала цілу плеяду непересічних талантів, які становлять культурну еліту міста.

Тетяна Бурдейна-Публіка, директорка школи, подякувала кожному з колективу за професіоналізм, майстерність та любов до своєї справи. За її словами, щороку на навчання до школи вступають обдаровані діти, які своїми успіхами вписують яскраві сторінки до історії закладу.

До привітань та нагородження грамотами й подяками долучився також директор департаменту культури Вінницької міської ради Максим Філанчук.

Він наголосив, що найбільша гордість музичної школи № 1 – це її учні, випускники, які неодноразово ставали лауреатами міжнародних та Всеукраїнських конкурсів.

«Завдяки професіоналізму викладачів, і їх майстерності відкривати нові таланти Вінниці, які стають відомими не тільки в Україні, а й за її межами. Дякую за Вашу творчість! Впевнений, що музика у стінах нашої школи ніколи не згасне. Бо культура та мистецтво вічні. Бажаю колективу музичної школи № 1 творчих успіхів, нових цікавих проектів заради розвитку українського та світового мистецтва», – зазначив Максим Філанчук.

На завершення свята викладачі та учні школи презентували подарунок для всіх присутніх, виконавши яскраві музичні композиції.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin