Вічна пам’ять та шана: сьогодні вінничани проводжають в останню путь Героя Павля Скородєлова

Скородєлов Павло Сергійович долучився до лав Збройних Сил восени минулого року. Пройшов навчання у Великобританій. Став морським піхотинцем військової частини А 4765. Разом із побратимами боронив країну на південному напрямку. 20 грудня героїчно загинув у бою поблизу населеного пункту Кринки Херсонської області.

Народився Павло Скородєлов 24 грудня 1980 року у селищі Новий Світ Старобешівського району Донецької області. А своє сімейне гніздечко звив у місті Лиман. Та звичне життя, як і у тисяч українців, зруйнувало повномасштабне вторгнення. Разом із дружиною та двома неповнолітніми дітьми Павлові довелося шукати спокійного прихистку. Зупинилися у Вінниці. Тут він продовжив працювати монтером колії на залізниці, втім не полишав спроб стати на захист Батьківщини.

«Павло пішов на війну добровільно. Міг скористатися «білим квитком» через вагомі проблеми зі здоров’ям, але робити цього не став. Передусім хотів долучитися до звільнення Донбасу, помститися ворогові за всі знищенні міста і села, понівечені та обірвані життя українців», – розповіла дружина полеглого Героя Катерина.

Чин поховання воїна відбудеться на Алеї Слави Сабарівського кладовища. Початок об 11:00 год.

Схиляємо голови та щиро вклоняємось рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin