На Східний напрямок Вінниця відправила безпілотні авіаційні комплекси та тепловізори для наших військових

Вчора, 1 січня, з метою забезпечення ефективного виконання бойових завдань для бійців однієї з військових частин Національної гвардії України, представники Вінницької міської ради разом з громадою передали необхідну спецтехніку. Йдеться про 5 тепловізорів, 4 зарядні станції “Бандера пауер” та два безпілотні авіаційні комплекси.

Як зазначив заступник міського голови Андрій Очеретний, обладнання, придбане Вінницькою міською радою разом з громадою, вбереже під час боїв життя багатьох українських воїнів.

“Відповідний запит на передачу обладнання подало командування однієї з військових частин Нацгвардії, де служить багато людей з Вінниці та області. Наші бійці вже випробовували таку техніку, вона показала себе достойно. Дуже приємно, що український виробник дослухається до наших Захисників і адаптує функціонал обладнання відповідно до їх потреб, – сказав Андрій Очеретний. – Хай працює на користь нашій армії! Чекаємо на Захисників та Захисниць вдома – здоровими, неушкодженими і з Перемогою”.

Передавав допомогу військовим і координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Теймур Абушов. Він зазначив, що у 2024 році кількість передач необхідного обладнання для українських бійців лише збільшиться. Ключовим пріоритетом бюджету громади на цей рік є безпека та оборона і саме на ці потреби передбачено майже мільярд гривень.

Офіцер з позивним “Келлер” розповів, що це вже не перша допомога, яку Вінницька міська рада разом з громадою передає для військової частини, де він служить разом з побратимами.

“Ми несемо велику відповідальність перед українським народом. Це обладнання справді ефективне і ми вдячні за таку підтримку з боку міської влади Вінниці та громади. Перш за все, ми повинні вирвати Перемогу, яка нам так необхідна. Україна затвердила себе лідером і ми маємо втримати це реноме”, – наголосив “Келлер”.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin