Влад Яма дякував лікарці «швидкої» з Вінниччини: побажав «менше роботи і адекватних пацієнтів» : 10:04:2020

Влад Яма дякував лікарці «швидкої» з Вінниччини: побажав «менше роботи і адекватних пацієнтів»
  • Знаменитий хореограф, танцюрист та суддя популярних телешоу долучився до соціальної кампанії МОЗ України #ПідтримуюЛікарів.
  • Зворушливий відеодзвінок Влада Ями став сюрпризом для лікарки «швидкої допомоги» з Вінницької області Ірини.

— Я хочу вам сказати величезне спасибі від себе, своїх друзів і всіх близьких. Ми вашу роботу дуже цінуємо. Ми вам віримо і вам довіряємо, — відзначив Влад Яма. — Я сподіваюся, що нас почують інші і зроблять висновки, тому що є багато історій, коли люди настільки не вірять, що іноді все навіть роблять навпаки — на зло… Але мені щось підказує, що ми впораємося. Побільше вам сил, гарного настрою, адекватних, вдячних пацієнтів і щоб трошки менше роботи у вас було.

— У нас служба така! Нам головне — щоб менше людей хворіли і щоб всі були здорові, — зворушена словами підтримки, відзначила лікарка.

Оскільки нині лікарі є справжніми героями, які працюють, не покладаючи рук, і щодня ризикують своїм життям, щоб врятувати тих, хто страждає від смертельної вірусної пневмонії, яку спричинив коронавірус, Міністерство охорони здоров’я України започаткувало соціальну кампанію #ПідтримуюЛікарів, до якої залучає зірок українського шоу-бізнесу і закликає долучитися усіх нас:

— Долучайтеся до нашої ініціативи #ПідтримуюЛікарів. Подякуйте медикам за їхню самовіддану й небезпечну роботу! Зараз вони особливо потребують уваги й теплих слів!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin