У Вінницькому Терцентрі відбувся патріотичний захід-квест, присвячений Дню соборності України

У Вінницькому Терцентрі триває тиждень, присвячений соборності України.Учора, 24 січня, у закладі відбувся тематичний захід-квест під назвою «Ми – Українці, наш дім – Україна». Завдання для учасників гри були різноманітні: філологічні, музичні, географічні. Основною метою заходу було зміцнення єдності та отримання більш глибоких знань про власну країну.

У квесті брали участь підопічні двох гуртків Терцентру: вокально-музичного та української мови. З кожного гуртка – по п’ять мотивованих учасників. Одна команда обрала собі назву – «Незламність», друга – «Подоляночка». Звісно, перемогла «дружба», адже мета квесту – не обійти суперника, а навпаки – усім згуртуватися.

На учасників чекало 7 різноманітних завдань. Стосувалися вони музики, традицій, української мови, видатних співвітчизників, географії. На захід принесли також власноруч приготовані українські страви, щоб почастувати один одного.

Як зазначила завідувачка відділення денного перебування Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування Вікторія Вдовцова, у Вінницькому Терцентрі беруть участь не тільки вінничани, але й переселенці з різних куточків України. Тому захід до Дня Соборності отримує серед підопічних Терцентру нового звучання, адже і сам заклад згуртував людей різних регіонів.

У квесті брала участь і пані Тетяна, відвідувачка Терцентру. У 2014 році вона переїхала у Вінницю з Донецька. Для жінки єдність України важить багато. Її рідне місто на сході України окуповане, тож Вінниця стала для пані Тетяни другим домом.

«Мрію, щоб Україна була єдиною, а Донецьк – знову вільним українським містом», – каже пані Тетяна.

Нагадаємо, щоб записатися до Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування, телефонуйте за номером 67-05-90 або за адресою вул. Соборна, 50.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin