Вінниця передала чергову партію хімічних грілок, тепловізорів та дронів бійцям на фронт

Вінницька міська рада разом із Вінницькою громадою передала військовим на Куп’янський напрямок чергову партію хімічних грілок українського виробництва.

За словами заступника міського голови Андрія Очеретного, з кінця листопада 2023 року і до цього часу муніципалітет передав на фронт 110 тисяч хімічних грілок.

“Мінусова температура надворі – це завжди про дискомфорт. Особливо в польових умовах. Щоб наші Захисники та Захисниці мали можливість зігрітися в окопах та бліндажах, передали їм чергову партію термопакетів. Так, дві тисячі хімічних грілок сьогодні відправили на фронт до наших оборонців. Їх військова частина цілодобово виконує бойові завдання на Куп’янському напрямку, – розповідає Андрій Очеретний. – За відгуками військових, такі термопакети – це дієва річ. Вони тривалий час зберігають температуру і не демаскують позиції. Будемо докладати всіх зусиль для того, щоб і надалі якісно допомагати нашим Збройним Силам України. Нагадаю, що у 2024 році за кошти, закладені у бюджеті на підтримку армії, в планах закупівля транспорту, БпЛА, тепловізорів тощо”.

Серед іншого під час зустрічі військовослужбовцям ще передали чотири тепловізори українського виробництва, а також дрони, виготовлені на одному з вінницьких підприємств.

Військові, які приймали допомогу у вигляді термопакетів, подякували місту за підтримку і зауважили, що взимку, в умовах низьких температур на фронті гостро стоїть потреба не лише в озброєнні, а й у споряджені та засобах обігріву. Втім, техніці у вигляді дронів та тепловізорів теж пообіцяли знайти застосування.

“Це обладнання обов’язково стане нам у пригоді”, – сказали вони.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin