Вінницькі соціальні служби передали чергову партію допомоги військовим, які проходять лікування у медзакладі Вінниці

Департамент соціальної політики Вінницької міської ради та Вінницький міський територіальний центр соціального обслуговування регулярно приєднуються до надання допомоги військовим. Їхні працівники з власної ініціативи закуповують потрібні речі та продукти харчування і передають їх у лікарні, де перебувають на лікуванні захисники і захисниці. Сьогодні, 6 лютого, була передана чергова партія допомоги до одного з медичних закладів міста.

«Захисникам і Захисницям ми завдячуємо тим, що можемо жити і працювати у незалежній Україні. Ціною власного здоров’я, а то і власного життя, вони виборюють для нас кожний наступний день. Наш обов’язок, як громадян, віддячити їм усім можливим. Департамент соціальної політики, соціальні структури міста не тільки виконують свою щоденну роботу, надаючи соціальний супровід та допомогу оборонцям, ветеранам та членам їхніх сімей, але й допомагають на благодійних засадах. Ми регулярно передаємо допомогу бійцям, які лікуються в закладах Вінниці», – зазначає директорка департаменту соціальної політики Валентина Войткова.

Директорка департаменту соцполітики Валентина Войткова, директорка Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування Галина Бачинська відвідали бійців та передали їм необхідний одяг, мінеральну воду та солодощі. Самі медики закладу зазначають, що потреба у такій допомозі завжди є.

У лікарні після поранення відновлюється військовий Олександр. Чоловік родом із Запоріжжя, поранення отримав на Донецькому напрямку. Умовами лікарні та допомогою медперсоналу задоволений. Проте спішить одужати – прагне скоріше побачити родину, а потім знову повернутися на службу.

«Регулярна допомога лікарням міста, де знаходяться військові, – наш внесок у покращення становища бійців, які проходять лікування, підняття їхнього настрою, та найголовніше – вираження вдячності їм за захист», – зауважує директорка Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування Галина Бачинська.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin