Працівники департаменту соцполітики ВМР зібрали кошти для військового підрозділу колеги, який пішов служити

Олег Остапенко близько 15 років працював у департаменті соціальної політики. Чоловік працював у відділі, що знаходиться у відділі соціального захисту населення “Правобережне”, і обіймав посаду головного спеціаліста з програмного забезпечення. Основні обов’язки Олега включали ремонт комп’ютерів, встановлення програмного забезпечення та виконання інших завдань у ролі системного адміністратора.

У травні 2023 року чоловік пішов на службу. Відтоді в руках Олега не комп’ютерна мишка, а зброя. Наразі посада Олега Остапенка – командир взводу однієї з військових частин.

Підрозділу Олега Остапенка для виконання завдань потрібен був автомобіль. Тож на закупівлю транспорту у жовтні 2023 року запустили збір коштів. Зусиллями тільки знайомих, друзів та родичів збір закрити не вдавалося. Тож на допомогу прийшли колеги Олега Остапенка з департаменту соціальної політики. Колектив зібрав 72,5 тисячі гривень. Разом із цими коштами сума була достатня для купівлі позашляховика.

«Вдячний колективу департаменту та його директорці Валентині Войтковій за небайдужість та допомогу», – зазначає Олег Остапенко.

Департамент соціальної політики постійно допомагає військовим.

«Ми вдячні нашим колегам і всім українцям, які взяли на себе такий великий обов’язок – служити батьківщині, стояти на захисті свободи та незалежності нашої країни. Ми зі свого боку прагнемо допомогти їм всіма можливими силами. Розуміємо, що потреба є і в автомобілях, і в обладнанні. Тому за власною ініціативою колектив регулярно збирає гроші і передає на допомогу бійцям. Продовжимо це і надалі», – зазначає директорка департаменту соціальної політики ВМР Валентина Войткова.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin