У Вінниці для активної молоді та юних волонтерів організували відпочинок на ковзанці

Учора, 7 лютого, активно провести час та вперше стати на ковзани мали змогу близько сорока юних вінничан. Організував похід на ковзанку до «Льодової арени» відділ молодіжної політики Вінницької міської ради для молоді, волонтерів та хлопців і дівчат з числа внутрішньо переміщених осіб.

Учасники події мали можливість продемонструвати свої вміння на катку, взяти участь у змаганнях на швидкість, виконувати складні трюки та насолоджуватись моментами спілкування з друзями. При цьому, усі бажаючі отримували майстеркласи від досвідчених тренерів, які допомагали покращити навички катання на ковзанах.

«Ми неймовірно вдячні за запрошення. Це те що треба, адже тут весело, спортивно та круто, – каже тринадцятирічний Дмитро.– Цього разу я вдруге став на ковзани, але зміг втримати баланс і поїхати впевнено та швидко».

А начальниця відділу молодіжної політики Вінницької міської ради Юлія Мончак зазначила, що подібні заходи організовують не вперше і щоразу відчувають величезну енергію та ентузіазм, з якою юні вінничани сприймають кожну таку акцію.

«Ми вкотре переконалися, наскільки важливо проводити такі ініціативи для нашої молоді. Похід на каток допомагає їм не лише розважитися, а й підтримати здоровий спосіб життя», – підсумувала вона.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin