У громадський транспорт у Вінниці пускають лише тих, хто має спецдовідки

9 травня Вінницька міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій змінила умови проїзду у громадському транспорті. Трамваї, тролейбуси та автобуси перевозитимуть пасажирів, які мають спеціальні довідки з місця роботи. Оплатити за проїзд можна лише безготівково.

Про це повідомляють у Вінницькій транспортній компанії. 

9 травня Вінницька міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій зібралась, щоб доповнити порядок роботи громадського транспорту міста.

Нові умови функціонування громадського транспорту:

  • Наявність у водіїв та пасажирів засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, у тому числі виготовлених самостійно.
  • Кількість пасажирів – в межах кількості місць для сидіння, передбаченої технічною характеристикою транспортного засобу або визначеної в реєстраційних документах на цей транспортний засіб.
  • Безготівковий розрахунок за проїзд.
  • Вхід/вихід пасажирів до/з транспортного засобу через передні двері.
  • Дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.
  • Наявність довідок (витягів з наказів), виданих керівниками підприємств, установ та організацій.

У попередньому рішенні не було вимоги для пасажирів мати довідку з місця роботи для проїзду. У постанові уряду від 4 травня про пом’якшення карантинних заходів також не передбачено відновлення загального користування громадським транспортом у містах

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin