У Вінницькому молодіжному центрі “Квадрат” пройшов захоплюючий тренінг з політичної свідомості

У ці вихідні в молодіжному центрі “Квадрат” у Вінниці проходив цікавий дводенний тренінг з розвитку політичної свідомості. Понад 20 учасників активно брали участь у дискусіях та практичних завданнях, спрямованих на покращення розуміння політичних процесів.

Цікавою та корисною частиною тренінгу стали лекції та дискусії про внутрішню та зовнішню політику, виборчі процеси, громадянський активізм тощо.

Начальниця відділу молодіжної політики Вінницької міської ради Юлія Мончак підкреслила значення таких заходів у формуванні громадянської позиції та активного громадянства серед молодого покоління.

Під час цієї освітньої події молодь більше дізналась про цікаві інсайти від громадських діячів та політологів, які поділились своїм досвідом та перспективами щодо майбутнього політичного ландшафту.

Плідно та з користю для себе провела час на навчальному тренінгу Марія. Дівчина розповіла, що отримала велику порцію нових знань та навичок, які будуть корисні у подальшій участі у громадському житті та політичних процесах.

«Цей форум створив можливість для відкритої та плідної дискусії про ключові питання, які впливають на наше суспільство та політичну культуру нашого міста та країни», – зауважила вона.

Проєкт реалізували за ініціативи представників Вінницької молодіжної ради та за підтримки Молодіжного Банку Ініціатив Вінниці, Національної мережі розвитку локальної філантропії та “Foundation de France”.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin