Вихованець Вінницької спортшколи № 5 виборов місце у складі Національної збірної України з дзюдо серед юнаків до 18 років

Вихованці Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5 брали участь у чемпіонаті України з дзюдо серед кадетів до 18 років. Бронзовим призером змагань став Артем Зімін, який здобув також місце у складі у Національної збірної. Тренують спортсмена Олег Бузовський та Володимир Бєліков.

Тренер Олег Бузовський зазначив, що чемпіонат був досить важкими. На спортивну подію до столиці з’їхались 23 команди з різних областей України, а це близько 700 дзюдоїстів. Вінницю на них представляли вісім вихованців Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5. Окрім бронзової нагороди, на їхньому рахунку три V та чотири ІХ місця.

«У вагових категоріях було багато учасників, втім воля та жага до перемоги були сильнішими. Артем Зімін продемонстрував вражаючі результати. Він здобув вісім перемог та посів третє місце у ваговій категорії 60 кг. А у підсумку чемпіонату наш спортсмен виборов право на місце у складі Національної збірної України з дзюдо серед юнаків до 18 років», – говорить тренер-викладач МДЮСШ № 5.

Голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський привітав спортсменів та тренерів.

«Продовжуємо прославляти наш край та місто. Вітаю тренерів та спортсменів із перемогою. Пишаємось нашими вихованцями», – говорить Сергій Краєвський.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin