Вінничан запрошують взяти участь у патріотичному заході «#Мелодія_українського_слова»

Департамент соціальної політики міськради організовує патріотичний захід під назвою “#Мелодія_українського_слова” до Всесвітнього дня поезії. Ця ініціатива виникла в рамках діяльності волонтерського загону, створеного при департаменті соціальної політики наприкінці минулого року. Захід проводиться у рамках виконання заходів Програми підтримки Захисників і Захисниць України, членів їх родин та родин загиблих (померлих), безвісти зниклих за особливих обставин Захисників та Захисниць України на період з 2023 по 2026 рік.

«Війна змінила життя багатьох українців, але наша сила у тому, що вміємо посміхатися крізь сльози, долати перепони, радіти сьогоднішньому дню і жити далі, попри все. А об’єднує усіх нас у цьому вдячність нашим оборонцям та любов до своєї країни. Тому ми радо підтримуємо ініціативи, спрямовані на патріотичне виховання та усвідомлення національної ідентичності», – зазначає директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

Участь у заході можуть взяти 20 заздалегідь зареєстрованих учасників віком від 7 до 35 років, які проживають на території Вінницької громади та виконають умови проєкту.Афіша патріотичного заходу «#Мелодія_українського_слова»

Щоб взяти участь у заході, необхідно:

  • до 15 березня долучитись до спільноти Департамент соціальної політики Вінницької міської ради у соціальній мережі Facebook,
  • опублікувати на власній сторінці у Facebook авторський вірш або есе на патріотичну тематику під хештегом #Мелодія_українського_слова та позначити Департамент соціальної політики Вінницької міської ради.

Заявки щодо участі із зазначенням ПІБ автора, посилання на сторінку Facebook, на якій розміщено авторський вірш або есе під хештегом #Мелодія_українського_слова, та іншу інформацію організатори приймають до 15 березня згідно з формою за посиланням.

Для перших 20 учасників, які виконають умови заходу, організують та проведуть безкоштовний майстерклас з постановки голосу та акторської майстерності, а наприкінці березня вони матимуть змогу продекламувати свої патріотичні твори під час проведення благодійного заходу на підтримку Збройних Сил України.

Чекаємо на вашу участь і готуємо дипломи та подарунки від департаменту соціальної політики міської ради.

Координаторка проєкту: Оксана Володимирівна Павлюк. Деталі за номером телефону: (0432)50 86 92.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin