«Ми підтримаємо малий та середній бізнес – це люди, які створюють робочі місця і наповнюють бюджет», – Сергій Моргунов

Уже завтра, 16 травня, промислові та речові ринки розпочнуть свою роботу. Вчора міський голова Сергій Моргунов побував на великих ринках міста «Урожай», «Муніципальний» та «Центральний».  

«Хочемо підтримати вінницьких підприємців, які працюють на ринках. Сьогодні заїхав на «Урожай», «Центральний» та Муніципальний ринки, щоб подивитися, як на ринках міста організувати всі умови для відкриття промислових та речових рядів і точок.

Поспілкувався з підприємцями: вони готові стати до роботи і виконувати усі санітарні вимоги для власної безпеки та безпеки покупців. Пояснив ризики та загрози: адже епідемія коронавірусу нікуди не зникла. Адміністрація та працівники ринків розуміють, що це наша спільна відповідальність, і що з боку Держпродспоживслужби та правоохоронних органів буде постійний король за дотриманням всіх вимог.

Ми підтримаємо малий та середній бізнес – це люди, які створюють робочі місця і наповнюють бюджет. За підприємцями стоять їхні сім’ї. Нагадаю, ми направили звернення до Вінницької ОДА, Уряду та Президента щодо відновлення торгівлі непродовольчими товарами на ринках. Також готуємо рішення, яке дозволить роботу на усіх ринках міста з суворим дотриманням протиепідемічних вимог.», – написав на своїй сторінці у Фейсбук Сергій Моргунов.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin