«Діти мають право на дитинство»: у Вінниці Гумштаб організував похід малечі до лялькового театру

27 березня, у Вінниці відбувся захопливий захід для малечі – вистава «Подорож маленької зіроньки» від Вінницького обласного академічного театру ляльок.

Організували захід Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб спільно з муніципалітетом за ініціативи ТaтоHub.Вінниця.

Про це інформує Вінницька міська рада.

На фото малеча, яка завітала до лялькового театруЗахід влаштували, щоб підняти настрій та урізноманітнити дозвілля дітей з різних соціальних категорій. Загалом близько 200 маленьких вінничан у віці від 4 до 12 років відвідали виставу у супроводі дорослих. Серед гостей були діти Захисників та Захисниць України, внутрішньо переміщених осіб, малюки з багатодітних сімей, а також діти-сироти та напівсироти.

Під час вистави малеча з великим захопленням спостерігала за історією, яка розгорталася на сцені. Тепла та доброзичлива атмосфера театру створила затишне середовище для маленьких глядачів.На фото дітлахи та депутати перед початком вистави

«Такі заходи є важливими для розвитку дитячої культури та формування у маленьких глядачів любові до мистецтва. Вони також дарують радість та приємні враження від спільного візиту на такі події», – каже координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу та депутат Вінницької міської ради Роман Андронійчук.

Своїми враженнями поділилась юна учасниця Анастасія, яка розповіла, що сьогодні вперше завітала в ляльковий театр. Каже, було цікаво та незабутньо.На фото депутати

«Дітям дуже важливо дарувати емоції та нові враження. Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб вкотре довів, що кожна дитина має право на дитинство. Мені приємно, що всі наші учасники мали змогу відчути безтурботність», – додав координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу та депутат Вінницької міської ради Тарас Присяжнюк.

Раніше для діток вже організовували дозвілля у парку, басейні, кінотеатрі, планетарії, піцерії тощо. Проводити подібні заходи для маленьких жителів громади продовжуватимуть й надалі, зазначають представники команди Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу.

Довідка:

Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб (Гуманітарний штаб) створено на початку березня 2022 року спільним рішенням Вінницького міського голови Сергія Моргунова та голови Вінницької обласної ради Вячеслава Соколового. Очолити Штаб погодився Володимир Гройсман.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin