На яких вулицях Вінниці не буде води та світла?

Вночі по всій Україні знову лунала повітряна тривога, яка тривала понад 6 год. Ворог завдав масованого удару. За попередньою інформацією руйнувань зазнали теплові та гідроелектростанції в центральному та західному регіонах. На жаль, є влучання і в приватний будинок на Вінниччині. Для самої ж Вінниці нічна атака минула без наслідків. Усі підприємства критичної інфраструктури продовжують працювати у штатному режимі, повідомили у «Цілодобовій варті».

«Нагадаємо, відучора у місті завершується опалювальний сезон. Таке рішення ухвалили на черговому засіданні виконавчого комітету. Йдеться про припинення подачі тепла до будинків. Що ж до закладів охорони здоров’я, соціальної та освітньої сфери, то опалення в них відключатимуть за заявками керівників», – зазначила начальниця відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук.

Також сьогодні комунальні служби здійснюватимуть планові заходи.
Бригади КП «Вінницяоблводоканал» лагодять мережі:

  • перехрестя вулиць С. Зулінського – Київська;
  • мережа водогону с. Стрижавка.

Водопостачання відновлять одразу по завершенню робіт.

У КП «Вінницяміськтеплоенерго» повідомляють про тимчасове призупинення подачі гарячої води за адресами:

  • вул. Ю. Клена, 12, 18, 22;
  • просп. Юності, 51.

Причина – ліквідація наслідків пошкодження трубопроводів.

У «Вінницьких міських електромережах» попереджають, що у зв’язку з плановими роботами можливі тимчасові відключення світла на вулицях Замостянська, 24, 26, Хмельницьке шосе, 4, 6 А. Листопада, 2, Ю. Іллєнка, Д. Конрада, О. Гончара, П. Орлика, Дружби.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin