Вінницька дитяча музична школа № 1 запрошує на концерт: вхід вільний

16 квітня, з нагоди 90-річчя Вінницької дитячої музичної школи № 1, відбудеться концерт “З музикою в серці”. Цей захід стане завершальним акордом у ряді подій, присвячених ювілею школи. О 17:00 у великому залі Вінницького фахового коледжу мистецтв ім. М. Д. Леонтовича ви почуєте 31 виступ. На сцену вийдуть 14 творчих колективів та солісти, загалом у заході візьмуть участь близько 300 музикантів, серед яких і випускники школи. Концерт проводиться на підтримку Збройних Сил України, і вхід на нього – вільний.

Як зазначає директорка закладу «Вінницька дитяча музична школа № 1» Тетяна Бурдейна-Публіка, викладацький колектив школи постійно здобуває великий досвід і дбайливо зберігає найкращі традиції школи, що сприяє зміцненню та розвитку духовного та професійного потенціалу педагогів та учнів.

«Однією з таких чудових традицій – створення творчих колективів, кожен із яких у свій час виступав на різноманітних концертних майданчиках міста та області. Цьогорічний концерт проходить, як і усі заходи нашої школи, на підтримку Збройних Сил України! Існування таких дійств підкреслює значущість позитивних дій задля нашого майбутнього», – говорить директорка.

Також вона зазначила, що за 90-то років школа виховала величезну плеяду митців, а це понад 6-ть тисяч учнів. Вони є її гордістю та історією.

«Зі всіх куточків світу шлють свої вітання рідній школі її випускники: композитори, виконавці, педагоги. Та навіть ті, хто не обрав музику своєю професією, несуть у своєму серці сонячну іскру любові до мистецтва, яку їм прищепили у музичній школі №1», – підкреслила Тетяна Бурдейна-Публіка.

У разі оголошення повітряної тривоги під час проведення події, захід призупиняється, а усі присутні мають прямувати в найближче укриття.
Мапа укриттів за посиланням

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin