Посол Естонії в Україні Аннелі Кольк відвідала Вінницю

15 квітня, Вінницький міський голова Сергій Моргунов зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Естонії в Україні Аннелі Кольк та радником з питань економіки та бізнес-дипломатії, співробітництва й реконструкції Посольства Естонії в Україні Андо Рехемаа. Про це очільник громади повідомив у своєму телеграм-каналі.

Вінницький міський голова Сергій Моргунов зазначив, що спілкувались з представниками Естонії про взаємовідносини між країнами на різних рівнях.

«Естонці розуміють українців як ніхто інші – у них той самий сусід, вони теж переживали окупацію. І вони точно усвідомлюють, що буде з європейським демократичним світом, якщо не зупинити росію. Тому Естонія – одна із тих країн, яка активно і беззаперечно підтримує Україну», – підкреслив очільник Вінницької громади.

Зокрема, він подякував закордонним партнерам за підтримку України в умовах геополітичних викликів.

«Зійшлися на тому, що ця допомога має лише посилюватися. Бо іншого шляху для мирного життя у всій Європі – не існує, – написав Сергій Моргунов. Та додав, – Своєю чергою ми, навіть в умовах війни, маємо продовжувати працювати, підтримувати військових, зберігати стабільність в громадах, підвищувати свої стандарти до європейських, розвивати економіку, формувати спроможну мережу для реабілітації та відновлення всіх, хто постраждав від війни».

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin