Боєприпаси та гранати були в машині військових, які вбили поліцейського на Вінниччині

Вбивці вінницького поліцейського, 20-річного Максима Зарецького, перевозили боєприпаси та гранати, а потім скинули їх в водойму. Про це повідомив очільник МВС Ігор Клименко.

“Сьогодні затриманим військовим обиратиметься запобіжний захід. Вони вже сказали, де знаходяться гранати, скинуті у водойму, у ящиках. Зараз на місці працюють криміналісти, слідчі та водолази»,” – зазначив посадовець. 

Нагадаємо, 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліції зупинили для перевірки автомобіль у якому перебували двоє чоловіків. Зловмисники, під час перевірки багажу, відкрили вогонь по поліцейських. Від отриманих поранень загинув 20-річний правоохоронець, а його напарник поранений.

Повідомлення про злочин надійшло до поліції від пораненого інспектора сектору реагування патрульної поліції відділу поліції № 1 Гайсинського райуправління. На затримання зловмисників був орієнтований весь особовий склад поліції Вінниччини та сусідніх областей, а також введено спеціально поліцейську операцію.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin