Два місяці під вартою до отримання вироку просидять вінничани винні у перестрілці в Броварах

20 учасників стрілянини за участю перевізників в Броварах суд постановив взяти під варту на два місяці без права внесення застави, організаторам “розборок” планують пред’явити підозру. Більшість затриманих виявились вінничани.

«Отже, 20 фігурантам справи про стрілянину в Броварах обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 60 діб без застави. Ще одну справу суд розглядатиме о 10 годині. 2 особам оголошено підозру заочно – до затримання. На черзі – організатори злочину. Слідство триває!», – Арсен Аваков.

Повідомлення про стрілянину на одній з вулиць Броварів надійшло 29 травня, о 7.15. За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

У затриманих вилучено мисливську і травматичну зброю. За даними джерела УНН, зараз перевіряється можлива причетність до конфлікту структур, підконтрольних спортсмену і бізнесменові, екс-нардепу Володимиру Продивусу. З ним пов’язані різні бізнес-структури в Броварах та Вінницькій області. Він є головою ради директорів “Прем’єр-Фінанс”, основні підприємства якої розташовані у Вінницькій області.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin