Пропонуємо 40 вакансій шукачам роботи!

Вінницька міська рада разом з Вінницькою філією Вінницького обласного центру зайнятості продовжує реалізацію проєкту працевлаштування безробітних вінничан та людей з-поміж ВПО на суспільно корисні роботи. 23 травня під час засідання виконавчого комітету до переліку замовників додали ще двох роботодавців, які пропонують 40 вакансій шукачам роботи.

Директор департаменту економіки і інвестицій ВМР Максим Мартьянов розповів, що цими замовниками стали громадська організація «ВПО України» та Вінницьке учбово-виробниче підприємство Українського товариства сліпих УТОС.

«Ми продовжуємо працювати над зміцненням економічної стійкості громади, де важливу роль відіграє і ситуація на ринку праці. Саме з метою працевлаштування людей, які через ті чи інші обставини залишилися без роботи, міська рада спільно з колегами з Центру зайнятості започаткувала проєкт, який допоможе вінничанам та людям з інших регіонів, які проживають у нас, знайти можливість працювати та отримувати достойну заробітну плату, а також зробити свій внесок у підтримку України», – сказав Максим Мартьянов.

Щоб дізнатися більше про деталі працевлаштування, можна звернутися до Вінницької філії Вінницького обласного центру зайнятості за номером телефону: (0432) 65-38-01.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin