ДТП на Вінниччині – троє людей у лікарні

Дорожньо-транспортні пригоди стались в Гайсинському та Погребищенському  районах. В результаті аварій до лікарень потрапили троє людей. Поліцейські встановлюють причини та обставини правопорушень.

5 червня близько 02.30 години неподалік села Тарасівка Гайсинського району  24 – річний водій автомобіля Mersedes, не впорався з керуванням транспортного засобу, внаслідок чого з’їхав у кювет та зіткнувся з деревом.

У результаті автопригоди водій та його 44 – річний пасажир госпіталізовані до районної лікарні.

Цього ж дня, близько 19.20 години в селі Довгалівка Погребищенського району,  31 – річний місцевий житель, рухаючись на мопеді, не впорався з керуванням транспортного засобу та допустив зіткнення з парканом.

Внаслідок аварії потерпілий отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до травматологічного відділення лікарні.

Слідчими призначено ряд експертиз, після проведення яких будуть встановлені остаточні причини дорожньо-транспортних пригод.

Транспортні засоби поміщені на арештмайданчик.

Слідством розпочаті розслідування кримінальних проваджень за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin