Як відзначили Міжнародний день захисту дітей у Вінниці: подробиці заходу

Для хлопців та дівчат підготували різноманітні спортивні локації, де кожен міг спробувати себе у різних видах спорту, взяти участь у змаганнях та веселих конкурсах.

Захід був не лише про спорт, а й про підтримку та турботу. Організатори подбали, щоб кожна дитина відчула себе особливою та важливою, а також мала можливість знайти нових друзів і відчути радість від активного відпочинку.

Голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський зазначив, що в перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Він підкреслив, що діти – це майбутнє нашої держави.

«Цей день став символом єдності, підтримки та любові до дітей, які пережили втрату. Важливо, щоб такі заходи проводились і надалі, адже вони допомагають дітям відчувати себе частиною великої родини», – каже Сергій Краєвський.

В межах заходу письменниця, поетеса та членкиня спілки журналістів України Олена Добровольська подарувала хлопчикам та дівчаткам авторську книжку-розмальовку «Планета без сміття».

На кожній спортивній локації на дітвору чекали тренери вищої категорії міських дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста, які проводили майстеркласи з боксу, шахів, шашок, волейболу, баскетболу, бадмінтону, хокею на траві, самбо та ін.

Окрім спортивних розваг, на хлопчиків та дівчаток чекали ще аніматори, які створили атмосферу свята, залучаючи дітей до активних ігор та розваг. Також вони організували хімічне шоу, чим неабияк потішили малечу.

«Мені дуже сподобалось свято! Я вперше спробував грати у баскетбол і це було так цікаво! Дякую всім, хто організував це для нас», – поділився своїми враженнями 10-річний Микола.

Матусі також висловили свою вдячність за організацію свята: «Це велика підтримка для наших дітей. Вони відчувають, що про них пам”ятають і дбають. Дуже дякую організаторам за таку увагу та турботу», – зазначила Вікторія, мама двох синочків.

«Сьогоднішній захід подарував нашим дітям багато радості та позитивних емоцій. Дякую всім, хто долучився до організації цього свята. Ви робите велику справу», – підкреслила пані Олена.

Невід”ємною частиною дійства стали солодкі подаруночки, які чекали на кожного учасника.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin