Позитивний день та неймовірна спортивна атмосфера панували сьогодні у Вінниці: відбувся традиційний турнір із пляжного волейболу

Активно відпочили та змагались за першість. Сьогодні, 7 червня, відділ молодіжної політики ВМР та Вінницька обласна федерація волейболу вперше з початку літа організували відкритий пляжний турнір для молоді міста.

Участь у змаганнях взяли хлопці та дівчата віком від 14 до 25 років, серед яких студенти Вінницької громади. Вісім команд продемонстрували вражаючий рівень підготовки та техніки гри.

Як розповіла начальниця відділу молодіжної політики Юлія Мончак, такий захід організували, щоб молодь набралась сил та позитивних емоцій і з користю провела час.

«Оздоровлення та позивні емоції – саме така мета цього турніру. Власне, кожен матч був запеклим та напруженим. Усі учасники боролися за першість, інтрига зберігалася майже до самого кінця», – каже вона.

Отож, за результатами змагань першість здобули:

1 місце – курсанти Харківського національного університету внутрішніх справ;

2 місце – студенти Донецького національного університету ім. Василя Стуса;

3 місце – курсанти Національної академії Національної гвардії України.

«Позитивний день та неймовірна спортивна атмосфера панували сьогодні. Хоча ми не перемогли, але отримали чимало емоцій», – зауважила учасниця Вікторія.

На завершення змагань від Вінницької міської ради та Вінницької обласної федерації волейболу всі команди отримали подарунки та подяки.

А Юлія Мончак додала, що відділ молодіжної політики планує протягом сезону провести ще не один такий турнір із пляжного волейболу, які обіцяють бути ще більш захопливими та емоційним.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin