На чемпіонаті України з хокею на траві вінничани здобули «срібло»

Чемпіонат України з хокею на траві тривав з вересня 2023 року по червень поточного. Змагання складались із 7 турів і проходили на стадіоні ЦПКіВ імені Миколи Леонтовича. У турнірі взяли участь 7 команд. У підсумку «ХК Вінниця1981-МДЮСШ № 1»виборола «срібло» чемпіонату серед чоловіків, вища ліга.

Крім того, воротаря команди Сергія Коваля визнано кращим воротарем змагань, а Дмитро Грубий отримав відзнаку як кращий гравець.
Зі слів тренера команди Олександра Кулеші, його вихованці боролись за «золото» чемпіонату, але в зв’язку з травмою гравця Олександра Франкова та переходом Івана Яковенка до польського клубу, команда стала срібними призерами.

Директор МДЮСШ №1 Сергій Таранчук підкреслив, що таке завершення змагань є вагомим досягненням. «Це історичний результат для нашої школи та міста. Ще ніколи в історії хокею на траві наша команда не здобувала «срібло» найвищого чемпіонату України. Хочу зауважити, що минулого року вона стала бронзовим призером цього ж чемпіонату, що неабияк стимулювало хокеїстів до нових вершин, – каже він. – Але все це було б не можливим без наших мужніх та хоробрих Захисників та Захисниць. Ми висловлюємо подяку нашим Збройним Силам України, які дають нам можливість проводити та брати участь у змаганнях різного рівня».

Для довідки

Трійка лідерів чемпіонату виглядає наступним чином:

1.«ОКС-ШВСМ» м. Вінниця, тренер Павло Мазур;

2.”ХК Вінниця1981-МДЮСШ № 1″ м. Вінниця, тренер Олександр Кулеша;

3.«ШВСМ-Олімпія» м. Вінниця, тренер Микола Касянчук.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin