Діти з табору “ЯМаріуполь.Родина” побували у зоопарку

Чергова зміна діток зараз відпочиває та відновлює сили у таборі «ЯМаріуполь.Родина». Щоб дозвілля юних відпочивальників було активним, працівники відділу молодіжної політики Вінницької міської ради спільно з КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання» організували похід до Подільського зоопарку.

За словами начальниці відділу молодіжної політики ВМР Юлії Мончак, на свіжому повітрі відпочили близько 80 дітей різного віку. Всі учасники заходу залишились задоволені від можливості зблизька спостерігати за тваринами та птахами.

«Похід в зоопарк для дітей – це чудова можливість відпочити на свіжому повітрі, поспостерігати за поведінкою тварин та навіть їх погодувати. Діти дуже задоволені і багато позитивних емоції в них викликали верблюди, олені та сурикати. Нам надзвичайно приємно бачити такі щирі емоції дітлахів, тож будемо продовжувати й надалі організацію різних заходів», – сказала Юлія Мончак.

Щоб психологічно розвантажити та відволікти дітей від реалій сьогодення, представники Вінницької міської ради на регулярній основі ініціюють тематичні заходи. Так, за словами директора мережі комунальних закладів «Центр підліткових клубів за місцем проживання» Дмитра Мири, відпочивальники оздоровчого центру «ЯМаріуполь. Родина» також матимуть змогу побувати у центрі «Країна мрій».

«Оздоровчий центр “ЯМаріуполь. Родина” у Вінниці діє вже третє літо поспіль і це майданчик, де діти можуть сповна насолодитися безтурботністю та пройти реабілітацію після всіх тих жахів, які довелося пережити через війну. Попри важкі реалії сьогодення, вони повинні бути щасливі і знати, що їх люблять та дбають про них», – сказав Дмитро Мира.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin