Поліція затримала гвалтівника-педофіла

Повідомлення про злочин до поліції надійшло 20 червня  від місцевої жительки, яка проживає по сусідству. 28 – річний зловмисник затриманий в процесуальному порядку. Чоловікові  загрожує до 15 років ув’язнення.

За словами начальника ямпільської  поліції Ярослава Марченка, поліцейські встановили, що після того,  як  зловмисник  вчинив відносно малолітньої дитини   насильницькі  дії сексуального характеру,  він  наніс їй  ще кілька ударів рукою по голові та тулубу. На місці злочину працівники поліції затримали правопорушника. Ним виявився 28-річний родич дівчинки, раніше судимий за крадіжку, мешканець цього ж населеного пункту.

На момент вчинення правопорушення чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. У медичному закладі підозрюваного освідували.  Лікарі зафіксували в організмі зловмисника 1.7 проміле алкоголю.

На місці вчинення злочину слідчо-оперативною групою  вилучені речові докази.

Потерпілу дівчинку оглянув лікар,  який підтвердив факт зґвалтування. Наразі вона знаходиться у лікарні.

Підозрюваний затриманий в процесуальному порядку та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

Йому оголошено про підозру  у вчиненні злочину, передбаченого    ч. 4 ст. 152 кримінального кодексу України (зґвалтування). За таке правопорушення передбачено покарання – до 15 років позбавлення волі.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin