«ArtDrive» у Вінниці: подробиці

Вже через кілька днів у Вінницькій громаді відбудеться захопливий культурно-мистецький захід «ArtDrive». Тематика події присвячена кіно, а його мета – інтегрувати молодь внутрішньо переміщених осіб з молоддю Вінниччини, створюючи простір для спілкування та творчості.

Захід відбудеться у два етапи: 9-10 серпня – на базі молодіжного центру «Квадрат». 17 серпня – в коворкінгу ДонНУ.

«ArtDrive» пропонує різноманітну програму, яка охоплює кіносеанси, майстер-класи, творчі воркшопи та інтерактивні заходи. Відвідувачі матимуть можливість зануритися у світ кіно, дізнатися про його історію та сучасні тенденції, а також спробувати себе у ролі режисерів, сценаристів або акторів.

Для участі необхідно зареєструватися за посиланням.

За словами начальниці відділу молодіжної політики ВМР Юлії Мончак, мета фестивалю – об’єднати молодих людей різного походження та досвіду.

«”ArtDrive” – це унікальна можливість для молоді з різних куточків України зустрітися, поділитися своїми ідеями та створити щось нове разом. Ми віримо, що через мистецтво можна не лише розвивати таланти, але й будувати міцні соціальні зв’язки. Не пропустіть можливість стати частиною цього унікального заходу. Долучайтеся і відкрийте для себе нові горизонти творчості та спілкування. Це чудова нагода не лише провести час цікаво та корисно, але й знайти нових друзів, навчитися чомусь новому та зробити внесок у розвиток молодіжної культури у Вінниці», – зазначає начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

Подію реалізують в межах програми UPSHIFT, яку у Вінницькій області впроваджує ГО «ВільнОсвіта» за підтримки ЮНІСЕФ та уряду Бельгії. Метою програми є підтримка молодіжних ініціатив та розвиток їхнього потенціалу через освіту та творчість.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin