Запрошуємо вінничан на лекції, присвячені Зеленому курсу Вінниці

Наступного тижня, 15 серпня, в межах проєкту «Літня екологічна школа» у Вінниці відбудеться просвітницька подія, присвячена промоції Зеленого курсу Вінниці та екології як невід’ємній частині сталого розвитку. Організаторами тематичної лекції стали представники департаментів Вінницької міської ради: відновлення та розвитку, маркетингу міста та туризму.

Під час лекції на тему «Практичні поради щодо впровадження принципів Зеленого курсу у повсякденне життя» фахівці відділу екологічної політики департаменту відновлення та розвитку будуть розповідати про те, як зробити внесок у досягнення кліматичної нейтральності навіть на побутовому рівні.

Друга лекція на тему «Аналіз сучасних тенденцій декарбонізації та екомодернізації економіки в контексті післявоєнної відбудови України» буде присвячена кліматичним питанням та популяризації кліматично дружньої поведінки, зокрема впровадженню енергоощадних заходів, зменшенню споживання паливно-енергетичних ресурсів та декарбонізації загалом.

Її проведе доктор технічних наук, професор, директор НДІ екологічного проектування та природоохоронних технологій ВНТУ, заслужений природоохоронець України Василь Григорович Петрук.

Просвітницькі лекції відбудуться у хабі «Місто змістів» з 15:00 – 17:00 за адресою: вул. Григорія Сковороди, 11.

Зареєструватися на подію можна за посиланням.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin