Владислав Скальський очолив Вінницьку обласну державну адміністрацію

Новим головою Вінницької обласної державної адміністрації став заступник вінницького міського голови Владислав Скальський. 19 вересня його представив перший заступник Офісу президента Сергій Трофімов

Під час спілкування з журналістами новопризначений голова Віницької ОДА пообіцяв  на своїй посаді робити усе, щоб мати довіру людей.

 

Призначення Владислава Скальського прокоментував і вінницький міський голова Сергій Моргунов

 

Надали слово на зібранні уже колишньому голові Вінницької ОДА Валерію Коровію. Він подякував присутнім за плідну роботу і наголосив, що головне досягнення Революції Гідності – це демократичний спосіб передачі влади. 

 

Аплодували Валерію Коровію усі присутні стоячи, а представник Офісу президента зазначив, що іще не зустрічав області, де так поважають попереднього голову ОДА.

Додамо, що Владислав Скальський народився у Вінниці. Йому 43 роки, одружений, має доньку. З 2015 року виконував обов’язки генерального директора «Центру державного земельного кадастру» при Держгеокадастрі України. У 2016 році був директором «Інституту розвитку міст» Вінницької міської Ради. З червня 2016 року призначений на посаду заступника міського голови Вінницької міської ради.


Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin