Вінницьких роботодавців запрошують взяти участь у конкурсі

З 25 липня U-Cycle разом з локальними координаторами запрошує українських роботодавців до участі в національному конкурсі «Велопрацедавець 2020», який відзначає найбільш зручні для велосипедистів офіси в різних містах України. Конкурс цього року проходить у дев’ятьох містах: Києві, Харкові, Полтаві, Кривому Розі, Запоріжжі, Херсоні, Вінниці, Одесі та Славутичі. 
Конкурс «Велопрацедавець» заохочує роботодавців створювати для співробітників та клієнтів умови, які дають змогу приїжджати в офіс велосипедом.

Перемогу в конкурсі отримує компанія/організація/установа, що пропонує найкомфортніші умови для співробітників: щонайменше встановила велопарковку, можливо, має місце для переодягання та душ і загалом заохочує співробітників їздити велосипедом на роботу. У кожному місті переможця конкурсу «Велопрацедавець 2020» визначають окремо.
Мета конкурсу – розвиток велосипедної інфраструктури в місті та популяризація їзди велосипедом на роботу. Створюючи умови для велосипедистів заклади роблять свій внесок для того, щоб міста ставали комфортними для життя. 

Організатором конкурсу є U-Cycle. Локальними координаторами конкурсу у Вінниці  ГО «Вінниця Мобільна» (Вінниця) за сприяння Вінницької міської ради.
Заявки на конкурс приймаються з 25 липня 2020 року. Кінцевий термін прийому заявок 20 вересня. Церемонія нагородження відбудеться на початку жовтня цього року. 
Для подачі заявки потрібно заповнити форму:  https://cutt.ly/4sr89px

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin