ДТП у Вінниці Мерседес зіткнувся зі Шкодою

Дорожньо-транспортна пригода сталась 28 липня близько 14 години у Вінниці на вулиці Юзвинській. Водії обох транспортних засобів отримали тілесні ушкодження.


Встановлено, що за кермом автомобіля «Шкода» перебував 38-річний вінничанин. «Мерседесом» керувала 26-річна  жителька обласного центру.


Внаслідок лобового зіткнення водії обох транспортних засобів отримали тілесні ушкодження. Окрім водійки, в салоні «Мерседеса» перебував шестимісячний хлопчик – він ушкоджень не отримав.
Причини дорожньо-транспортної пригоди встановлюються. Будуть проведені  необхідні експертизи та слідчі дії.
За фактом автопригоди слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк. © Офіційний сайт Національної поліції: https://vn.npu.gov.ua/news/dtp/slidchi-vstanovlyuyut-obstavini-avariji-u-m-vinniczi-v-yakij-travmuvalis-dvoje-lyudej/

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin