Міський голова Сергій Моргунов завітав до пожежної частини з подарунком

Сьогодні, 30 липня, очільник міста поспілкувався з особовим складом підрозділу і разом з начальником Головного управління ДСНС України у Вінницькій області Русланом Шевчуком протестив нове спецавто. 

На його придбання з міського бюджету було виділено майже 3,4 млн грн. Це спецавто першої допомоги використовуватимуть у 2-й пожежно-рятувальній частині міста, яка дислокується на вул. Нансена. Ним виїжджатимуть в першу чергу на ліквідацію невеликих квартирних пожеж чи інших невеликих загорянь, а також на проведення аварійно-рятувальних робіт (ДТП, завали, пошук потерпілих на воді та ін.).

Новий пожежний автомобіль Peugeot Boxer передали вінницьким рятувальникам. Це авто першої допомоги, тому воно має бути маневреним, швидким і обладнаним усім необхідним. Як кажуть рятувальники, виїжджатиме машина на виклики з ДТП та невеликі пожежі. І її технічне «начиння» дозволяє працювати дуже швидко. А це важливо для порятунку людей. Цей спецтранспорт буде дислокуватися у 2-ій пожежній частині Вінниці. Це вже третє авто, яке ми закупили за кошти громади для Служби порятунку. І будемо далі підтримувати. Сучасне забезпечення має бути у кожній пожежній частині у місті, – зазначив Сергій Моргунов.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin