Вінницькі вчителі потрапили до ТОП-50 освітян України

Оголосили ТОП-50 кращих вчителів України за версією Global Teacher Prize Ukraine 2020. Серед списку – двоє вінницьких вчителів. Переможця національної премії оголосять в Міжнародний день вчителя 3 жовтня і винагородять призом 250 000 гривен.

У ТОП-50 кращих вчителів України – двоє з Вінниці:

Сергій Барабан

Навчальний заклад: Загальноосвітня школа I-III ступенів із спеціалізованими класами з поглибленим вивченням математики та фізики №34 Вінницької міської ради.

Предмет: Інформатика

Крім школи, Сергій викладає комп’ютерне моделювання в МАН і технічному університеті. Також він є членом правління організації «ІТ-скаутс», мета якої – поєднання скаутського руху з сучасними інформаційними технологіями. Разом з учнями Сергій придумує різні стартапи, які неодноразово перемагали на конкурсах. Також вчитель знімає уроки для YouTube-каналу, а в соцмережах популяризує робототехніку.

Валентина Воронецька

Назва школи: Комунальний заклад «Гуманітарна гімназія №1 ім. Пирогова Вінницької міської ради»

Предмет: Всесвітня історія, Громадянська освіта, Економіка

Валентина є регіональним координатором неформальної освіти EdCamp в Вінниці. Здобула перемогу в двох міжнародних конкурсах від Trans.History за кращий план уроку. Брала участь в українсько-грузинському обміні «ERASMUS». Її розробку «Україна-ЄС» надруковано в підручнику «Людина і світ». Учні Валентини неодноразово перемагали в II і III етапах олімпіад з історії та економіки. Методичними напрацюваннями вчителька ділиться з колегами, виступаючи з лекціями в Вінницькому державному педагогічному університеті імені М. Коцюбинського.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin