Сергій Моргунов особисто привітав випускників, які набрали 200 балів на ЗНО

 У місті започаткували нову традицію – преміювати випускників з найвищим балом на ЗНО. У цьому році такі результати показали сім вінничан. Юнаків та дівчат, які набрали 200 балів під час іспиту, сьогодні привітав міський голова Сергій Моргунов. Він вручив їм премії – кожному по 20 тисяч гривень та книги О. Федоришена «Вінниця. Історія іншого часу».

«У цьому році 174 вінницьких випускників нагороджені золотими медалями  та 45 – срібними. А сім молодих людей отримали по 200 балів на ЗНО. На мою думку – це результат клопіткої праці не одного дня та великого  бажання отримувати знання і досягати цілей. Я вважаю, що ви – гордість Вінниці, і мені дуже приємно сьогодні з вами познайомитись», – зазначив міський голова під час зустрічі з випускниками.

У 2020 році 1991 учень отримав  свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти. Найвищі бали на ЗНО чотири учні отримали з математики, три – з англійської мови, один – з хімії. При цьому один учень, Богдан Архипчук, який закінчив навчання у фізико-математичній гімназії №17, отримав максимальну кількість балів  з двох предметів. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin