Сергій Моргунов: Ми зможемо перевернути гори на благо Вінницького регіону

Команда політичної сили «Українська Стратегія Гройсмана» довела свою здатність працювати системно і ефективно – на користь людей, за чітким планом і з великою шаною до мандату довіри, який має. Про це сказав Вінницький міський голова Сергій Моргунов під час
обласного форуму «Кожен житель Вінниччини – важливий».

Форум пройшов у межах дводенної Конференції Вінницької обласної організації політичної партії «Українська Стратегія Гройсмана». Сергій Моргунов очолив Вінницький осередок політичної сили і йде на другий термін Вінницького міського голови саме за підтримки «УСГ» і, як стверджують соціологічні дослідження, з рівнем довіри вінничан понад 70%.  


«Ми зможемо перевернути гори на благо Вінницького регіону», – сказав Сергій Моргунов.


Він нагадав, що зараз Вінниця є лідером місцевого самоврядування за цілою низкою показників, що формують рівень комфортності життя та легкості ведення бізнесу.


«Ми плідно працювали над тим, щоб у нас був комфортний транспорт, щоб у нас були найкращі дороги, щоб у нас були найефективніші послуги, – сказав Сергій Моргунов. – І зараз
у добрий час нас всім, щоб 100% вінничан і жителів області відчували гордість по відношенню до своїх громад, своїх територій. Щоб вони гордилися тим, що у них найкращі умови для проживання. Щоб вони гордилися Вінницею, Поділлям і Україною. Це відповідальна справа. Але враховуючи наш професіоналізм і команду, у нас все вийде».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin