Чоловік безпричинно порізав односельчан на Вінниччині

Минулої доби близько 12:30 год. до поліції надійшло повідомлення про те, що біля магазину, розташованого на вулиці Незалежності у селі Красносілка Бершадського району, 42-річний місцевий житель безпричинно поранив ножем двох своїх односельців та втік з місця злочину. Підозрюваного поліцейські затримали за місцем проживання. Від будь-яких показів він відмовився. Знаряддя злочину вилучено.   

Як з’ясувалось, троє чоловіків сиділи на літньому майданчику біля місцевого магазину та розмовляли. До них підійшов односелець та сів поруч. Раптово він накинувся на одного з чоловіків та вдарив його ножем. Один зі співрозмовників потерпілого, який намагався вгамувати нападника та забрати у нього зброю, отримав удар ножем. З місця події зловмисник втік, викинувши ніж.    

Поранені чоловіки віком 48 та 57 років доставлені у лікарню. Один з них після надання медичної допомоги відпущений додому, другий – госпіталізований у хірургічне відділення.
Правопорушник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Наразі вирішується питання про оголошення йому по підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.  

Слідчим відділом поліції розпочато досудове розслідування, в рамках якого затриманому буде призначена судово-психіатрична експертиза. За таке правопорушення чоловікові загрожує до 7 років позбавлення волі.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin