“Інклюзивні центри – це підтримка для всієї родини”, – очільник Вінниці Сергій Моргунов

У Вінниці облаштовують нове приміщення для інклюзивно-ресурсного центру №2 по вулиці Замостянській,51. Наразі тут виконали ремонт, який відповідає стандартам інклюзії та безпороговості. Закуповується додаткове обладнання. Сьогодні міський голова Сергій Моргунов подивився як проходить облаштування цього приміщення.

Про це написав на своїй сторінці у Фейсбук мер Вінниці Сергій Моргунов:

У цьому приміщенні незабаром оселиться інклюзивно-ресурсний центр №2. У сучасних та комфортних умовах тут працюватимуть з дітьми з особливими освітніми потребами. Поки фахівці центру приймають відвідувачів на базі міської спецшколи. Розповіли мені, що з нетерпінням чекають новосілля на Замостянській, 51. Адже зможуть розширити спектр послуг, тому що замість трьох кімнат будуть мати вже окреме функціональне приміщення.

Тут вже завершився капітальний ремонт, замовлені меблі та обладнання. До кінця року центр переїде на нове місце, і для мешканців Лівого берегу та приєднаних територій це буде досить зручно. Інший інклюзивно-ресурсний центр на Келецькій, який був створений 2 роки тому, буде обслуговувати вінничан з Правого берегу. Таким чином, ми досягнемо покращення якості послуг.

Найважливіше, щоб усі юні вінничани, яким потрібна професійна допомога, мали до неї доступ. Робота з психологами, корекційними педагогами, логопедами тощо дозволить дитині розкрити свій потенціал. Поради і консультації потрібні й батькам. Тому такі інклюзивні центри – це підтримка для всієї родини.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin