ВІННИЦЬКУ РАЙРАДУ ОЧОЛИВ ПРЕДСТАВНИК «УКРАЇНСЬКОЇ СТРАТЕГІЇ ГРОЙСМАНА», ІГОР ШУТАК

Учора, 24 листопада, відбулася перша сесія новообраної Вінницької районної ради VIII скликання. На порядку денному установчої сесії  було 11 питань. Серед найважливіших – обрання голови райради, його заступника та створення постійних комісій.

На Вінниччині голова Іванівської об’єднаної територіальної громади (ОТГ) Михайло Кулик встановив національний рекорд за результатом на місцевих виборах.

У вівторок цей рекорд в селі Іванів, яке є центром громади, зафіксували представники Книги. Кулик визнаний рекордсменом, як чинний голова ОТГ, переобраний на посаду з найбільшим результатом.

За нього віддали 91,7% голосів на виборах.

За результатами таємного голосування, 59 голосами головою Вінницької районної ради було обрано Ігоря Анатолійовича Шутака, депутата від «Української Стратегії Гройсмана».  Його заступником став Григорій Григорович Дерун  – також член команди Гройсмана,  за якого віддали голоси 56 депутатів.

У райраді сформовано п`ять постійних комісій з питань: депутатської діяльності, етики та регламенту; фінансів, бюджету та планування соціально-економічного розвитку; регулювання комунальної власності та земельних ресурсів; розвитку інфраструктури; освіти, культури, охорони здоров`я, соціального захисту, духовності, молоді та спорту.

Вінницьку райраду очолив Ігор Шутак, представник «Української Стратегії Гройсмана»

Із початком роботи депутатський корпус райради та новообраного голову та його заступника привітав голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий:

Вітаю з обранням Ігоря Анатолійовича Шутака – представника потужної команди “Української Стратегії Гройсмана”. Бажаю Вам мудрих рішень, наполегливості та відчуття відповідальності перед нашими виборцями. Переконаний, що добрим помічником у цій справі буде Ваш заступник Григорій Григорович Дерун. Переконаний що для нас з вами абсолютним пріоритетом є всі громади без винятку – кожне село, місто та містечко та кожен їх житель. Не дивлячись на те, що фракція “Укранської Стратегії” в районній раді має більшість,  ми запрошуємо до консолідації та конструктивної роботи всіх депутатів, незалежно від їх партійної приналежності.  Я переконаний, що та філософія,  з якою «Українська Стратегія Гройсмана»  йшла  на вибори, буде незмінною  для всіх  – «Кожен житель Вінниччини – важливий»!  Нехай спільність думки й узгодженість дій забезпечить гарний результат і виправдає очікування людей.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin