Вінницька транспортна компанія перша у рейтингу міського транспорту

У першій – перевізники з кількістю рухомого складу понад 150 одиниць, “дислоковані” в великих містах. У другій – середні перевізники, у яких від 51 до 150 одиниць. У третю потрапили перевізники малих міст, у яких є менш як 50 одиниць рухомого складу.

Щоквартальний рейтинг підприємств електротранспорту одноосібно очолює за підсумками третього кварталу 2020 року муніципальний перевізник Вінниці – КП “Вінницька Транспортна компанія”.

Друге місце поділили КП “Одесміськелектротранс” і КП “Львовелектротротранс“, Таким чином, вперше за кілька років Одеса втратила традиційного першого місця, яке зазвичай займала в паритеті з Вінницею.

Третє місце в першій групі поділили між собою КП “Дніпровський електротранспорт” і КП “Запоріжелектротранс” з Дніпра і Запоріжжя.

У другій групі підприємств перше і друге місця зайняли комунальні підприємства з Хмельницького і Кременчука, а третє місце ділять Чернівці та Луцьк. Серед малих підприємств третьої групи перше місце у Кропивницького, друге у Бахмута, а на третьому – Конотоп і Херсон.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin