У Вінниці відбудеться черговий «Кубок Героїв спецназу»

5-й турнір з футболу «Кубок Героїв спецназу» пройде у Вінниці 26-27 липня. Як повідомив Радіо «Місто над Бугом» співзасновник змагання голова правління ГС «Всеукраїнського об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО» Анатолій Слівінський, цьогоріч захід пройде за підтримки Вінницької міської ради.

Організатори підготували чимало цікавих сюрпризів як для учасників, так і для глядачів. Серед них показове десантування з гелікоптеру на канатах бійців спеціальних підрозділів на полі центрального міського стадіону. Також відбудеться і товариський матч між збірною зі складу учасників змагань та збірною ветеранів українського футболу:

Ігровий день відбудеться 26 липня з 10:00 до 18:00 год. Тоді як авіашоу розпочнеться наступного дня о 10-й. Голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський зазначив, що очікується масштабне та видовищне дійство:

 

Товариський матч між національною збірною України «Ветеран» та збірною сил спеціальних операцій країн-членів НАТО розпочнеться на центральному міському стадіоні у суботу о 12:15. Також тут можна буде подивитись виставку сучасної зброї.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin