НОВОРІЧНИМИ МАЙСТЕР-КЛАСАМИ, ВІКТОРИНАМИ, ФОТОВИСТАВКАМИ БУДЕ СПОВНЕНИЙ ПЕРШИЙ ТИЖДЕНЬ СВЯТКОВИХ ЗАХОДІВ ВІННИЦІ

З 18 грудня у Вінниці розпочнеться цикл новорічно-різдвяних заходів. У перший тиждень святкування на вінничан чекає чимало онлайн- заходів, серед яких челендж в соцмережах #Святковий декор твоєї оселі, онлайн-вікторина «Різдвяний мікс від музею М. Коцюбинського», майстер-клас по виготовленню новорічних листівок, концерти від учнів та вихованців закладів культури міста. Також буде виставка-калейдоскоп фотографій вінницької зими, які надсилали вінничани до Центру історії Вінниці.

У Вінниці цього року в зв’язку з епідемією коронавірусу формат новорічних та різдвяних свят відрізнятиметься від попереднього https://cutt.ly/NhFuIif .

Заходи розпочнуться з 18 грудня на культурному порталі міста «VinCultureCode» https://www.facebook.com/VinCultureCode та на вебресурсах закладів культури.

Тож, 18 грудня о 16:00 розпочнеться святковий концерт «Новорічна феєрія» від Вінницької дитячої музичної школи №2. З 19 грудня по 18 січня  всіх запрошують долучитись до новорічного челенджа в соцмережах #Святковий_декор_твоєї_оселі. Аби взяти участь у челенджі достатньо розмістити у соцмережі Facebook на власній сторінці відповідне  відео чи фото з атмосферою свята в вашому домі і  позначити його хештегом #Святковий_декор_твоєї_оселі, #свято в моєму домі 2021, #hausdecor, #новорічнаВінниця2021, #культураВінниці, #креативнийдизайн, #vinculturecode, #новорічнаказка, #свято наближається.

19 грудня о 14:00 розпочнеться мистецький проєкт «Бал для Миколая» від Вінницького міського клубу.

Також з 19 грудня до 19 січня проходитиме виставка-калейдоскоп «Вінницька зима: сім’я, розваги, місто» від Центру історії Вінниці. Протягом місяця вінничани надсилали світлини зі своїх сімейних фотоальбомів з зображенням вінницької зими різних часів https://cutt.ly/IhFpVVh

Наразі з цих фото формується онлайн-виставка, яка публікуватиметься на сторінці Центру історії Вінниці у фейсбуці та на культурному порталі міста «VinCultureCode» два рази на тиждень. Як зазначають організатори, серед світлин є й фото, зроблені на початку 20 століття. Виставка оновлюватиметься двічі на тиждень.

Онлайн-вікторина «Різдвяний мікс» від музею М. Коцюбинського розпочнеться 19 грудня і триватиме до 14 січня. Протягом цього часу щотижня будуть публікуватись запитання щодо традицій святкування Нового року, як відзначали це свято у родині Коцюбинського тощо. Запитання будуть не лише на порталі «VinCultureCode», а й на сторінці музею у фейсбуці https://www.facebook.com/M.M.Kotsyubynsky.museum

19 грудня о 16:00 відбудеться концертна онлайн-програма «З передзвоном на поріг вже ступає Новий рік» від вихованців зразкової майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія» та гурту «Sunrise». Традиційно всіх вінничан привітає Святий Миколай.

20 грудня о 16:00 відбудеться святковий онлайн-концерт «Новорічні зірки» від Вінницької дитячої школи мистецтв «Вишенька». А о 18:00 розпочнеться мистецький інтеркультурний  проєкт «International Culture Camp».

Наступного дня – 21 грудня, о 16:00  можна буде долучитись до майстер-класу «Новорічна листівка у техніці скрапбукінг», який відбудеться онлайн. А 22 грудня о 16:00 Вінницька дитяча школа мистецтв запрошує всіх бажаючих на святковий онлайн-концерт «Новорічні мандри».

24 грудня о 16:00 розпочнеться святковий концерт «Новорічне сяйво» від Вінницької дитячої музичної школи №1. А о 17:00 – майстер-клас «Казкова рукавичка».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin