“Політична криза” – заявив Володимир Гройсман

Під час партійної конференції, яка триває зараз у Тульчині, Володимир Гройсман, що наразі в Україні є всі ознаки політичної кризи:

Брак компетентності, брак професіоналізму та брак відповідальності влади. Це призводить до багатьох проблем і криз: у боротьбі з епідемією, в економіці, у соціальному захисті людей. Зараз ми також спостерігаємо політичну кризу, коли Верховна Рада України не має стабільної більшості і не завжди здатна приймати невідкладні професійні рішення,

За таких умов, на думку політика, країна не зможе наразі боротись із викликами, серед яких окрім зовнішньої загрози є руйнування державних інституцій, криза довіри людей до влади, провальна кадрова політика і стрімке скорочення середнього класу, як основного двигуна економічного розвитку країни.

У свою чергу пан Гройсман заявив, що протистояти цьому можна шляхом неухильного слідування кільком пріоритетам, це – наділення людей реальною владою на місцях, реальна боротьба з корупцією, формування сильних державних інституцій і вирішення питань безпеки.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin