Вінничанам покажуть понад 40 експонатів військової авіації у музеї Повітряних Сил

Цього тижня в Україні відзначатимуть День Повітряних Сил Збройних Сил України. З цієї нагоди вінничан та гостей міста запрошують у неділю, 1 серпня, на день відкритих дверей до музею Повітряних Сил ЗСУ. 

Музей авіаційної техніки та засобів протиповітряної оборони відкриє свої двері у неділю, першого серпня, з 11 до 15 години. Музей розташовано за адресою вул. Стрілецька, 105, на території штабу командування Повітряних Сил Збройних Сил України. 

Як повідомляє видання “Вінниця.info”, відвідувачі музею вперше зможуть потрапити до бойових гвинтокрилів МІ-2 та МІ-8. Також під час святкування на території музею гратиме військовий оркестр. 

У Музеї Повітряних Сил ЗСУ зібрано понад 40 експонатів військової авіаційної, зенітної, ракетної, радіолокаційної та ракетної стратегічної техніки. Уся техніка – справжні бойові машини, в яких збережено обладнання кабін. В основному фонді музею загалом зберігається понад 1200 експонатів. Музей займає площу у понад 15 тисяч квадратних метрів, на якій розгорнуто три основні експозиції: авіаційної техніки, зенітної ракетної техніки та радіотехнічної техніки. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin