Мер Вінниці звернувся до вінничан з закликом вакцинуватись

Мер Вінниці звернувся до вінничан з закликом вакцинуватись 
 
Повідомляє Сергій Моргунов на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.  
 
Політик зазначив, що його особисто, як голову громади у якій мешкає 400 тисяч людей, дуже турбує питання корнавірусу та протидії йому. Оскільки це питання не лише особистого захисту, а й захисту громади.   
 
Півтора року тому людство зустрілось з новим страшним викликом. Давайте згадаємо, як наша країна прожила цей період: медична сфера на межі колапсу, два локдауни, зупинки транспорту, зупинки підприємств, – зазначив Сергій Моргунов.  
 
Поширення хвороби спричинило падіння економіки, адже були скорочені працівники на заводах, закривались крамниці, заклади громадського харчування. Багато людей залишились сидіти вдома без звичного спілкування.  
 
Не оминули ці проблеми й наше місто. Найгірше, на думку мера, це можливе повторення сценарію минулих років, адже восени хвороба може знову повернутись на повну силу, щоб зупинити її порібно вакцинуватись. Адже щеплення значно збільшує шанси не захворіти і мінімізує ризик госпіталізації.  
 
Крім того, він додав, що Вінниця – перше місто яке розробило протокол лікування ковіду і що він дуже хоче, щоб Вінниця стала першим обласним центром з сформованим колективним імунітетом.  
 
Вакцинація – це відповідальний і свідомий крок. Я і моя родина його зробили.  
Як міський голова, я переживаю за всю громаду і кожного вінничанина. Тому закликаю вас: вакцинуйтесь – захистіть себе, рідних та Вінницю, – закликав мер. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin