На території Національного музею-садиби Миколи Пирогова відбудеться перший Пироговський пікнік

4 вересня на території Національного музею-садиби Миколи Пирогова відбудеться перший Пироговський пікнік. 
Ви зможете подивитись як жив хіруг і відчути атмосферу будинку. 
Національний музей-садиба М.І. Пирогова розташований в південно-західній частині міста Вінниці, у мальовничій садибі Вишня, де проживав з родиною і працював Микола Іванович Пирогов. Ця локація вже понад півстоліття є справжнім туристичним магнітом Вінниці. 
 


Пироговський пікнік, який пройде на території садиби, організований колективом музею, громадською організацією «Клуб подільської кухні» та Вінницькою міською радою. Метою цього проекту є популяризація імені видатного хірурга та розкриття й підсилення туристичного потенціалу цієї локації. 
 
Захід пройде 4 вересня у форматі ретро-пікніка другої половини ХІХ ст. у поєднанні з тематичними активностями. Вхід на територію музею відбуватиметься за стандартними тарифами (дорослі — 20 гривень, діти — 10 гривень; пільгові категорії — безкоштовно). Захід на території музею триватиме з 11: 00 до 17: 00. О 10: 00 розпочнеться ретро-пікнік від Вінницького товариства любителів вінтажу, для участі у якому необхідно буде зареєструватися тут: https: //cutt.ly/bWoDvkJ
 
Якщо ви хочете відвідати садибу для інших заходів та екскурсій, потрібно попередньо зареєструватись. 
Відвідувачі зможуть розташуватися у пікнікових зонах на території музею з дотриманням правил перебування. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin